When blue turns to grey…

En otroligt osomrig julimånad övergick i högsommar och jag begav mig på semester i Dalarna för att bo hos min låtsasvärföräldrar. Dagarna gick och vi hade det mycket trevligt på Björnhyttan, det var byalag och Dan Anderssonvecka, bröllopsfest i Kaggen och allt var härligt!

Men Johan blev dålig. Jag minskade på vätska, jag försökte sova mer, jag tog det lugnare, jag började åter tappa aptiten. Jag ökade min furixdos till kopiösa mängder men inget hjälpte. Jag ökade och ökade i vikt.

När vi kom hem ringde jag omedelbart till sviktmottagningen och de bad mig lägga in mig omgående. Jag kom in och tog prover och därefter sattes jag direkt på en ny kur simdax. Jag kände redan samma kväll hur jag började kissa, och kilona rasade av mig och jag återgick till att bli pigg! Underbart!!!

Dagen efter stod jag på scen i Brokagärde och rockade loss!

2-3 veckor senare började alla symptom komma tillbaka, och jag blev allt sämre.

Efter två sömnlösa nätter med andnöd och kippande efter andan beslöt vi oss för att ringa 112. Ambulansen kom och jag kördes i ilfart till Ystad lasarett. Efter man konstaterat att ingen kardiolog var i tjänst under helgen förflyttades jag till Lund.

Där fick jag en ny simdaxkur som inte hjälpte mycket. Men, fördelen var att nu ville man påbörja steg2utredning om transplantation. Kör i vind! sa jag…

Rockenroll

 

Recent Entries

  • Länklista

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu