Mellan hägg och syren, och därefter…

Sommaren kom. Det enda jag hade inbokat var en resa till Island. Den blev det förbud på och avbokningar fick göras då jag inte fick flyga. Surt. Jag var ju frisk i januari när den bokades.

Strax före midsommar hade ett möte bokat på sviktmottagningen i Växjö för att justera mediciner. Jag hade vid det här laget börjat återuppta mina långpromenader i tron att det skulle stärka mig. Men jag var skeptiskt. Det kändes mer som om dessa bröt ner mig trots att jag lunkade ganska sakta. Uppförsbackar blev naturliga pausplatser. Jag orkade inte mycket.

Midsommaren kom och jag såg fram emot att fira. Eftersom jag inte solkat min lever med några ädla drycker tänkte jag unna mig lite denna högtidsstund. Det blev 2-3 öl, 2 nubbar och senare 2 glas vin. Och whole lotta matjesill!

Normalt tar det 15 minuter att promenera från Lönnvägen till Håkan Sjögrens väg där jag bor. Men denna kväll tog det 45 minuter. Uj vad dålig jag var!

Snabbt bokade jag ett möte för att kolla min status – och den var inge vidare. Jag erkände vad jag druckit, men sköterskan hävdade bestämt att det inte var alkoholen, utan snarare sillen! Jag skrattade till… Hade jag blivit sillförgiftad?

Nä, men sältan i sillen gjorde att jag band extra mycket vatten vilket gjorde mig dålig. Ser man på! (men det var det värt, hehe!)

 

Recent Entries

  • Länklista

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu