Guldkant!

Det bästa med nöden är då prövas vännerna. Och jag får lov att säga att det stöd jag känt från nära och kära, bekanta och vänner har varit fantastiskt. Ingen har dragit sig undan utan alla har engagerat sig som tusan i mig och mina vedermödor – lite överraskande faktiskt, men otroligt kul!

I Lund har jag haft förmånen att få återknyta vänskapen sedan 20 år med min vän Dag som kommit på regelbundna besök. Vi har tramsat så att jag ibland har fått ursäkta mig inför personalen, men det betyder så mycket för mig att det inte gör något.

Igår kväll (22 september) droppade han förbi med takeaway från fantastiska restaurang Les Halles – lammfärsbiffar stekta till perfektion, timjankvist, potatismos, palsternackpuré och självklart ett matchande rödvin. Smaksensationen efter 4 veckor med sjukhusmat var helt enorm och jag ska definitivt besöka detta ställe live in person när jag kommer ut!

Det hela var lite underbart primitivt men var en av de mest uppskattade tillfällena under hela min sjukperiod.

En annan otroligt rörande och fin sak som folk gjort för mig är att många musikerkollegor från hela Sverige gått samman och gjort en ”kryapådigpresent” i form av ett presentkort på Helges Håla gitarrbutik i Växjö… Som jag blev rörd! Och dom hade inte snålat på något sätt heller! (det var ett ohemult stort belopp!) Fantastiskt generöst av samtliga inblandade och jag hoppas verkligen jag får möjlighet att göra något liknande för någon annan under min levnad!

Dessutom ska vi nämna alla kompisar som i Växjö har hållt stången alla mina gamla uppdrag, eller vittjat min brevlåda och skickat vidare post så jag kan betala mina räkningar…

Och alla oändliga strömmar av besök från släkt, bekanta, kollegor, personer jag inte träffat på 10 år, nära och kära som över dagen kör 60 mil tor bara för att spendera 4-5 timmar med mig…

Helt otroligt!

 

Recent Entries

  • Länklista

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu