Vecka 3 sedan operationen…

Saker och ting går helt klart åt rätt håll, jag blir starkare, piggare och orkar mer varje dag. Mycket tack vare konstant dialog med sjukgymnast som lägger på ”lagom” utmaningar och press.

Något som dök upp häromdagen var ett skav på insidan av bröstet. Sånt man känner nu när alla andra smärtor lagt sig. Ganska obehagligt faktiskt. Vaknade inatt 0230 och fick käka oxynorm, somnade sedan som ett barn.

Har fått gå lite promenader i trappor, samt utanför Blocket, vilket stärker självförtroendet. Mentalt är man ju ungefär som före operation, vilket till en början gjorde att man blev knäsvag bara man såg en trappa.

Har dessutom få cykla med enklare motstånd – idag var det för ruggigt väder för att gå ut eftersom jag lades in 23 augusti. Då var det sommar och en tunn jeansjacka är inte mycket att ha på sig när snålvindarna blåser i Lund.

Har fått besked om att helgpermisen 5-6 oktober kan vara i fara. Dom har inte avfärdat den, men åtminstone avhållit sig från att fatta ett beslut. Jag måste helt enkelt visa mig lite mer på styva linan för att övertyga dom! =)

Något positivt är att som långliggare får man välja vilken mat man vill… Mmmm!

Räkmacka

MItt rum i iOS6 panoramafunktion

På cykeltur

Här ökar vi belastningen!

 

Recent Entries

  • Länklista

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu