Celebration day

Nu är det drygt 1 år sedan installationen. Livet har till viss del kommit tillbaka och jag har börjat arbeta 25 %. Man blir starkare för varje dag som går och allt eftersom kommer man in i sitt gamla jag. Det känns skönt, och mer och mer återgår jag till den personen jag var innan allt drog igång. Jag känner igen mig själv igen.

Det har varit några incidenter: senast låg jag inne en vecka pga förmaksfladder, vilket jag inte haft förut. Efter en elkonvertering så blev allt bra.

Som vanligt har mina fantastiska vänner varit på besök – inte en dag har passerat utan besök vilket självklart gör vistelsen mer angenäm. (bör tillägga att det inte har något med personalen att göra, de är suveräna)

Elkonvertering går helt enkelt ut på att man sövs och får ett gäng volt genom bröstet. Då kalibreras förhoppningsvis förmak och kammare till att arbeta i takt. Det gick bra.

Hade tappat bort mitt lösen och därför har jag inte skrivit på länge. Det ska bli ändring på detta.

På återseende.

 

Recent Entries

  • Länklista

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu