Perspektiv

Tittade just i kalendern för att se så min kontrollista på mina olika värden fick rätt datum. Siste september. Om en dryg vecka har jag stått på lista för transplantation i ett år. Vi låg inne fem grabbar samtidigt. 1 var över 50, vi andra var mellan 35-50. Jag är den enda som är kvar med pump, de andra har fått sina hjärtan. Jag antar att det snart är dags för mig. Statistiskt sett borde det ju hända något! =)

Det har varit ett hyfsat omtumlande år, många nya och spännande kontakter har skapats och jag har lärt mig mycket om mig själv, livet och min sjukdom. Jag har kommit mig själv närmre. Låter konstigt, men jag vet inte hur jag annars ska uttrycka det. Det känns bra och jag är nöjd med tillvaro. Bra mycket mer nöjd än andra kan jag ibland tycka – men så kan det väl inte vara? (eller är det bara så att vissa människor ”tar i lite extra” och gnäller lite mer för att få sympati?)

 

För att visa hur pass pigg jag (oftast) är kan jag berätta att i fredags så var jag på mingelparty på KÖK11 med goda vänner till klockan blev sen, fantastiskt god mat och dryck. I lördags var det 25årsjubileum för Isterbandet där jag deltog både på och framför scenen. Det hade inte gått för ett år sedan. Än mindre för 1,5 år sedan.

Men ändå säger de som är transplanterade att man inte fattar hur lite man orkar för hjärtbytet. Så kanske det är. Vi får se hur mycket jag klarar av när den pärsen är över.

 

 

Recent Entries

  • Länklista

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu