oktober, kall och grå

Dagarna blir mörkare och kortare, inomhusaktiviteterna tilltar och livet går liksom långsammare. Reflektionens delårsbokslut är här. Det är nu nästan exakt 365 dagar jag stått på transplantationslistan. Alla de andra fyra som låg inne samtidigt som mig har blivit opererade, men det är inte mer än rätt eftersom de alla var i större behov än jag – och det är ju självklart det som ska styra.

Jag jobbar på och känner att jag har hittat både en plats och ett tempo som passar mig bra. Jag tränar ca 45 min styrka varje dag. Detta för att förbereda mig bättre inför nästa operation, så det enda jag tränar är armar och bröst. Allt för att inte sjunka ihop så mycket till nästa gång.

Häpp, ha det gött ute cyberrymden.

 

Recent Entries

  • Länklista

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu