Ring, ring, why don’t you give me a call?

Så skriver vi november i våra kalendrar. Eller movember för de som vill göra ett statement. För oss som redan har hår i ansiktet är det movember året om. Man tänder ljus när dagarna blir lite kortare. Eller åtminstone mängden ljus minskar.

Börjar faktiskt önska att den sabla telefonen ringde snart. Känns som om det är min tur nu. De flesta pump-kompisar har bytt maskin mot muskel och jag börjar undra om det är så att jag ska behöva dras med min pump länge till? (jag ser den ju som ett jäkligt dyrt plåster eller bandage)

Men man ska inte klaga, jag lever och mår förhållandevis bra – mina kondensatorer i bröstet har hållit sig lugna och hjärtat verkar arbeta som det ska sedan senaste incidenten. (kollade EKG senaste besöket)

Jag mår faktiskt bättre än på riktigt länge, tränar varje dag (nästan) och det ger mig stor behållning.

Nästa vecka är det Lund – får se om de har ngt roligt åt mig!

Har förresten fått högkostnadsskydd på både resor och medicin – nu har jag 3! Kungligt att bo i Sverige – landet där alla är vinnare!

 

Recent Entries

  • Länklista

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu