Att pendla till blocket…

…en gång i månaden går alldeles utmärkt: klockan 0700 står taxin och väntar och klockan 1410 går Linnéan (buss) hem. Däremellan hinns det med eko, diverse blodprov, blodtryck eventuellt ett EKG och lite allmänt spörsmål. Därefter är det dags för ett besök på avdelningen där jag blir bortskämd av Elli som är köksa. Har man riktigt flyt bjussar hon på sötebrö. I övrigt är det nästan alltid någon bekant inlagd så det passar sig att hälsa på hen.

Med mig har jag alltid nyladdad telefon och dator – annars är hela dagen fylld av dötid och sådant vill jag inte ha. Har man minskat sin life expectancy måste man ju nyttja det kvarvarande mer effektivt.

Dessutom brukar jag luncha på lite olika ställen i staden: Mat & destillat, Rå epok, Les Halles, Klostergatan, Vespa är några jag hittills hunnit med. Mitt lunchsällskap brukar bestå av en jurist, en lattepappa, en ekonomistudent, och en representant för AF bostäder. Bubblare är en förtroendevald för Lärarnas Riksförbund, en metalgitarrist, och en tjänsteman på skolförvaltningen. Vi får väl se när dessa vågar dyka upp.

Det var allt för idag.

 

Recent Entries

  • Länklista

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu