Och våren kom så sakteliga

Nu har det börja hända saker i vår utemiljö – fåglar sjunger, växter knoppar sig och man kan till och med ha det riktigt varmt och mysigt mot en södervägg. Precis som a-laget på teaterns södersida. Det är rysligt frustrerande att gå omkring med maskinen, känner mig lite smått handikappad av att inte bara kunna sticka iväg utan ändlös planering. Bil får jag inte köra så den sålde jag. MCn står och samlar damm i garaget vilket känns extra surt när det är 13-15 grader och nysopade vägar.

På torsdag ska jag träffa ett gäng fysioterapeuter (sjukgymnaster) och berätta om hur det är att vara hjärtpatient.

 

Recent Entries

  • Länklista

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu