Whatever happened?

Jo, så att… Väl hemkommen från lite olika undersökningar tänkte jag att det mesta borde vara avklarat å fixt nu. Och så var det väl ett lite tag, men nog var jag ganska trött? Och magen krånglade, på ett mystiskt sätt. Ibland tvärnitade den och ville lixom inte processa något, ingen hunger. Ja, detta hade nog pågått ganska länge när jag kände efter – typ 1 eller 2 år. (lite svårt att ”tracka” saker när man är lite allmänt nedsatt) En gång så vaknade jag av otroliga magsmärtor, vred och gnydde till klockan blev runt 04 på morgonen. Då försvann allt och jag somnade som ett litet barn. Då jag påtalat detta i Lund och Växjö fick jag alltsomoftast svaret: ”Du har ju en maskin i magen, det påverkar”, eller ”Du äter ju mycket medicin, sånt sliter ju på magen”. Jaja, ni är experterna och helt opåverkad kan man ju inte låta en sån här sak passera. Det är väl så det ska vara. Så det så.

Det klämdes lite här och där men inga konstigheter konstaterades. En gång tidigare så röntgade man till och med magen, men inget skumt hittade man. Jag fick instruktioner att om detta upprepades framöver, ring 112 och åk in akut så får de kolla vad som är fel på mig. Ok, sa jag – så blir det.

En torsdag i april satt jag på bussen mellan Växjö och Alvesta. Denna tur tar runt 30 minuter och man gör inte vansinnigt mycket mer än att titta ut genom rutan. Det vill säga, man tar det ganska lugnt. Jag kommer fram och kliver av, hämtar min cykel i bagaget och leder den till parkeringen där Ulrika skulle vänta på mig. Då, helt utan förvarning så smäller min ICD mig. ZZZZAAAAAPPPP! Electric  boogie! Det var nu ett tag sedan så jag går ned på knä och messar Ulrika att hämta mig. Ringer Lund och frågar vad jag ska göra. I Växjö finns ingen personal i tjänst som kan hantera min ICD så jag får snällt vänta till dagen efter. Ok, går hem och sover och tar mig dit efter fredag lunch.

Jag sövs, läses av och konverteras igen. (rutin) Nu lyckas läkarna i alla fall boka in en ablation i Lund – snarast. Ja redan måndagen därpå. Gött – nu ska det bli av!

Åker nöjd hem och tar det lugnt i helgen. Ända tills…

 

Recent Entries

  • Länklista

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu